Facebook Email Pinterest Twitter Instagram YouTube Icon Headphones Icon Favorite Navigation Search Icon Forum Search Icon Main Search Icon Close Icon Video Play Icon Indicator Arrow Icon Close Icon Hamburger/Search Icon Plus Icon Arrow Down Icon Video Guide Icon Article Guide Icon Modal Close Icon Guide Search Icon

Conversational Threads

Spam Filter

sewmanydawgz | Posted in General Discussion on

I just tried to post a message and when I clicked “preview” got a pink bar telling me something in my message ? content ? had activated the Spam Filter, and my post would not be accepted.   What did I do wrong ? How do I fix this ? Help !

Replies

  1. Evamarie | | #1

    Hello,

    There must have been a word or phrase in your text that triggered our spam filter. I have taken care of the problem, and you should be all set. Please let us know if you continue to experience problems posting.

    1. misfited | | #2

      Spam filter

      I just had the same problem trying to post regarding the digital issues. 

      1. Evamarie | | #3

        Hello,

        You should be all set now. Please let us know if you encouter any more problems posting in our forum.

        1. KharminJ | | #4

          Re: Triggering Spam Filter

          Evamarie wrote:

          You should be all set now. Please let us know if you encouter any more problems posting in our forum.

          It's great that you've fixed these two situations, EvaMarie, but ...

          What Was the Problem, and How Can It Be Avoided ??     Post that here, and you won't have to deal with the question in the future.

This post is archived.

Threads Insider

Get instant access to hundreds of videos, tutorials, projects, and more.

Start Your Free Trial

Already an Insider? Log in

Subscribe to Threads today

Save up to 42% and get a free gift

Subscribe

Conversational Threads

Recent Posts and Replies

  • |
  • |
  • |
  • |
  • |
  • |

Threads Insider Exclusives

View All
View All

Highlights

Shop the Store

View All
View More